Blog Skin
Posted on Sunday, 18 December 2011| ? 0 Komen Dari Ochobot

Hello .. sume , dah dinner ke blom ..
dinner apende dah nak pukul 12 ,, bengong btullah mori nie ..
nie mori nak tanya sikit + banyak ^_^ .. ader ta yang kat sini gune blogskin ..
kalo ader cepat-cepat follow blog mori yang ta gune pon cepat-cepat follow
blog mori .. (aceceh .. mori nak guna taktik kotor lah .. supaya orang follow
blog die) ..sebenarnya mori peliklah kat korang yang gune blogskin ..
best sangat ke ?? ape yang best sangat tentang blogskin tu samapi korang nak sangat
gune blogskin .. JAP !! korang ni tau ke apende blogskin tu ??
bg yang dah tau BAGUS !! bagi yang belum cuba bukak salah satu blog
di bawah .. nak buka sume pon ta pe .. TA LARANG !! 
just click kat nama diorang jerk ea !!

DAYAH , KAK ANJA , QEYRA , AMIEN 

Dah bukak !! erm ~ tu lah contoh-contoh blog yang gune BLOGSKIN ..
amacam tertarik ..kali tertarik buka link nie --> http://www.blogskins.com/
pas ue korang seacrh jerk lah kat google "TUTORIAL NAK GUNA BLOGSKIN"
insyallah ader .. hehehe :) 
OKE lah time to sleep .



« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
 Penyepit Blog Ni
Hai Ebelybody. :)
How are you ? terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Bobiboy nie.
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Rakan Boboiboy
Leave Your Words Here