Cepat Sembuh nye .. :(
Posted on Monday, 19 December 2011| ? 0 Komen Dari Ochobot

HYEP .. sume malam nie mori very-very sedih sangat :'(
nak tau ta kenapa .. sebab kawan baik mori SAKIT .. dia kena darah tinggi ..
tadi dia ckap doktor ambik DARAH dia satu BOTOL .. mori betul-betul
terkejut .. ta sangka mori dia tu seorang budak perempuan yang BERANI !!
mori BANGGA jadi kawan dia :) erm ~ cepat lh sembuh ea BUNGA .. 
nanti kita boleh lepak sama-sama .. dah 3 hari kan kita jumpa .. tapi mori
rasa mcam dah 30 tahun ta jumpa .. I'M REALLY MISS YOU ..
OPS !! sebelum terlupa BUNGA nie buka gf mori ea .. dia nie
BUDDIES mori .. kitaorang dah kawan sejak kitaorang berumur 6 tahun 
sampai sekarang .. kalo ta silap mori dah lebih kurang 9 tahun kitaorang berkawan ..
lama kan ??? ... erm ~ korang nak tengok ta gambo die .. SWEET sangat orangnye ..




SWEET ta ?? heheheh..  nak tgok gambo die sorang ta  ??



amacam COMEL ta ?? kalo nak kenal dier add dier di fb ..
just >TEKAN SINI< untuk ke FB dia .. OPS !! sebelum
terlupa .. die nie sudah ader BOY .. jangan cuba-cuba untuk NGORAT atau
USHA  die tau .. 
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
 Penyepit Blog Ni
Hai Ebelybody. :)
How are you ? terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Bobiboy nie.
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Rakan Boboiboy
Leave Your Words Here