Meh Saya Tolong ..
Posted on Wednesday, 21 December 2011| ? 0 Komen Dari Ochobot

HYEP .. readers tadi ader akak comel nak mintak tolong 
tunjukkan macam ana nak masukkan lagu and jam kat blog ..
adoyai .. akak sri manyak senang woo ..

nie cara-cara nak masukkan lagu ..
akak sri pegi ke link nie ----> http://fullmusik.co.cc/ (tekan jerk kt link
tu ea .. nnti secara automatik dia akan pergi ke tempat nak cari lagu)
carilah lagu kat situ , kalu dah jumpa tekan kat lagu yang dipilih , 
pas ue copy code yang ader dalam kotak ue .. pas ue 
ikut step nie plak ..
design - add gandget - Html/javascript - paste lagu tadi kat situ .
pas ue save

nie cara nak masukkan jam 
pegi ke link nie --> http://widgetindex.blogspot.com/2010/04/tik-tok.html
cara nie nak masukkan jam sama jerk macam ana nak masukkan
lagu dalam blog .. kalo tak faham bole tanya mori ea .

SELAMAT MENCUBA ^_^
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
 Penyepit Blog Ni
Hai Ebelybody. :)
How are you ? terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Bobiboy nie.
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Rakan Boboiboy
Leave Your Words Here