Nak Cari Code Blog Skin
Posted on Tuesday, 20 December 2011| ? 0 Komen Dari Ochobot

HELLO.. tadi budak comel tu tanya lagi macam ana nak dapat kan code blog skin ..
adoyai ,, senang bangat nie .. mula tekan kat blog skin yang korang dah pilih ..
pas ue cuba cari perkataan "BLOGGER MAIN" perkataan nie kecik sajer ..
so korang kena scroll ke bawah secara perlahan-perlahan ..OKE !!
kalau dah jumpa tekan perkataan "BLOGGER MAIN" tadi .. nnti secara
automatiknye .. die code itu akan terdownload ke computer anda ..
pas ue bukak tekan benda yang telah didownload kan tadi ..
dan disitu lah terletakanya code blogskin !! ^_^

Kalo ta paham jangan segan-segan tanya mori tau ..

SELAMAT MENCUBA ^_^

« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
 Penyepit Blog Ni
Hai Ebelybody. :)
How are you ? terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Bobiboy nie.
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Rakan Boboiboy
Leave Your Words Here