Alahai Misha !!!
Posted on Saturday, 28 April 2012| ? 0 Komen Dari Ochobot



HELLOO semua !! saper ada tengok APA SAJA FBI tadi kat tv9 . bestkan ??
cayalah malam nie apa saja fbi khas untuk misha omar . suka sangat . terima kasih kepad asemua crew
apa saja fbi sebab sudi jemput misha omar jadi artis jemputan malam nie !!!






sumber :: twitter misha omar

antara gambar yang aku dapat dari twitter si misha omar ..
sweet sangat masa tunang dia luahkan perasaan kat misha *terasa nak bercinta pulak :P
taniah buat misha sebab dah 10 tahun dalam industri nie .
kelakar sangat masa dia cakap ngan beto tadi :) . paling best bila time misha cakap
yang tunang dia korek periuk kat rumah mak cik dia 
hahahhahahahaha !!!

lastly , aku nak ucapkan semoga  maju jaya kepada misha omar !!
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
 Penyepit Blog Ni
Hai Ebelybody. :)
How are you ? terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Bobiboy nie.
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Rakan Boboiboy
Leave Your Words Here