Orang sibuk tusyen lah . tapi aku ............
Posted on Saturday, 5 May 2012| ? 1 Komen Dari Ochobot


HELOO and SALAM 1 MALAYSIA mori ucapakan kepada semua pembaca blog mori nie !!
lama kan mori ta updated entry kat blog capuk nie :P kalao dulu tak sampai setengah jam sampai
2 or 3 entry mori tulis . sekarang busy lah dengan tuisyen , homework maklumlah tahun nie kan mori 
bakal menduduki PMR !!

Oke , nak di jadikan cerita pagi tadi mori pergi tuisyen Geografi . Mula-mula tu rasa sangat
nak pergi tuisyen !! tetiba pagi tu ada sorang mamat nie mesej kat mori !!
so !! dengan hati yang terbuka mori pon pergi lah tuisyen tu dengan membawa bekal
3 buku roti coklat *yang 7 posen tu !! ngan kuih karipap *beli 

sampai jerk kat sekolah mori nampak tak nampak saper-saper . mori pon pergi lah surau dengan
tujuan untuk berehat !! dah pukul 8.36 kawan-kawan mori pon sampai!!
time tu  happy giler :) ta tau lah pasal aper *bengong 

tunggu punya tunggu cikgu pun sampai !! belajar-belajar dah pukul 10.30 *waktu rehat
waktu rehat kan untuk makan kan !! mori apa lagi mori pun mencekik lah makanan
yang ada kat depan mata with my friends !!
lepas rehat terus hilang mood untuk belajar !! ntah tau apa sebab mungkin perut dah keyang !!
oleh sebab , perut dah kenyang mori pon mulakan hobi di dalam bilik geo bergambar
nak tengok gambarnya tak ??

dah di edit !!

muka blur semacam !!


tulisan aku yang penuh berseni :P

Oke , time to go .
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
 Penyepit Blog Ni
Hai Ebelybody. :)
How are you ? terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Bobiboy nie.
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Rakan Boboiboy
Leave Your Words Here